• Dorte

Så skal der juices...

Jeg er så privilegeret at mit liv er fyldt med dejlige og smukke unge mennesker… ikke nok har jeg mine egne 3 skønne døtre, men jeg har også glæden af to bonusbørn som også bringer smil og glæde – og af og til også rigtigt gode ideer… som fornyligt hvor en foreslog at vi skulle starte året med en juicekur! Det siger noget om hvor godt selskab de er, for jeg elsker juice, juicekure og stort set alt der starter på ”juice”.


Efter lidt overvejelse valgte jeg at få leveret en juicekasse fra samme sted vi får leveret andre madkasser. Det handler mest om realisme og ’convenience’. Lige meget hvor gerne jeg vil, så kan jeg ikke nå mere end jeg kan og jeg ville ikke have at projekt-juice skulle falde pga mangel af friske ingredienser. Derudover er juicekassen både god værdi for pengene og virkelig god kvalitet.


I min karriere som mor har jeg lært især en ting – jeg kan ikke nå det hele. Og derfor er jeg med tiden blevet bedre til at finde de gode genveje.


En gang mens mine børn var ganske små, måtte give mig og købe en af børnenes fødselsdagskager. Det var det år min midterste fyldte 4, tre dage efter nr 1 fyldte 6 og samme dag som hendes lillesøster var 3 ½ måned og deres mor dødtræt. Det føltes som den største falliterklæring og at jeg var den dårligste mor i verden. Men da jeg stod med min lille lyshårede 4-årige prinsesse som pavestolt og glad syntes at det var en top-oplevelse at få lov at vælge en kage hos bageren, kunne jeg godt se at mit livssyn måske ikke altid var så komplet at jeg havde gennemskuet alle livets sandheder. For hende var det en skøn oplevelse og hun følte ikke at jeg svigtede.


Det var en god læring i at man behøver ikke altid at være super-mor, at have styr på det hele, 48 timer i døgnet eller lavet det hele fra bunden selv. Faktisk nyder resten af familien mere glæde af vores tilstedeværelse end af jagten på perfektion. Og den læring tog jeg positivt til mig den juni-dag og min unge fik en dejlig fødselsdag med familie og venner, godt humør – og en kage hun selv havde valgt.


Og i dag har jeg så modtaget min juicekasse og glæder mig til at lave lækre juice til familien i weekenden. Vi kommer til at lave tre slags juice: Green Power, Organutang og Winter Boost. Det lyder da perfekt ikke mindst mens sneen vælter ned og vi venter på at dagene bliver lysere og varmere igen.


Juicing on the schedule

1 view0 comments